Naslovna / O nama

O nama

Firma MARLOVPROM d.o.o. Široki Brijeg egzistira više od deset godina, i to vrlo uspješno. Napominjemo da je sve ove prethodne godine poslovala sa dobitkom. Sve svoje obveze prema svojim komitentima izvršavala u potpunosti.

Postigla je solidan uspjeh kod svojih dobavljača gdje ima dobre reference, tako da može u svakom momentu od dobavljača za PEHD i armature, realizirat isporuku u većem iznosu bez avansa i strogih garancija. Isporuku možemo realizirati u najkraćem mogućem roku.

Ova firma na čelu sa direktorom Cmiljanom Lovrićem koji ima dugogodišnje iskustvo u ovoj branši, solidna je garancija da može uspješno odraditi ove i slične poslove.

Firma MARLOVPROM d.o.o. je jednim dijelom servis komunalnih poduzeća sa ovog područja kao što su komunalna poduzeća: Š.Brijeg, Grude, Čitluk, Ljubuški, Bileća, Gacko, Trebinje, Ljubinje itd. Također, smo učestvovali u isporukama robe za lokalne vodovode koji su se radili na ovom području a i šire u BH. Isto tako učestvovali smo u isporuci ove vrste materijala za građevinske firme koje se bave instaliranjem i montažom vodovodnih mreža.

Na osnovi gore iznijetih činjenica, mišljenja smo da smo firma solidnog renomea što ćemo opravdati u daljnjoj poslovnoj suradnji sa Vama.
how to use spiral hair bands human hair wigs under 50 dollars real hair wigs how to blend different color hair extensions how to disguise hair extensions lace wigs best hair extensions brand short pixie wig uk simply wigs purple hair extensions sally's can you cut clip in hair extensions hair extensions uk